Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.08.2010 08:53 - Анализ на събитията последно време.
Автор: konspiracii Категория: Политика   
Прочетен: 411 Коментари: 1 Гласове:
0

Последна промяна: 06.08.2010 09:13


 Искам първо да започна с възхищението си от нашият премиер и цар Бойко Борисов.
Казах цар , защото той наистина заслужава тази титла за разлика от кобур-га , който , видите ли ,иска да съди България.
Мразя комунистите , монархист съм по душа , но Негово Величество вкара толкова омразни и крадливи хора че направи и невъзможното , напук на своите избиратели се съюзи със своите палачи - бившите свине комунисти и настоящи ново-свини социалисти.
Бойко бил мутра, хаааа , ама Бойко си е естествен , не е гей , харизматичен е , всички , дори и неговите опоненти го харесват и каквото и да ми кажете за него е първият премиер на България след освобождението от Съветско иго , който мисли за парчето земя наречено България.
Докато затворите не се напълнят с политици ,естествено България не може да се опраави.Проблема е в съдебната ни система където нещата са прекалено очевадни за да ги коментирам изобщо.
Бойко , сега ще ти кажа какво трябва да направиш , напук на законите с които няколко семейни кръгове в България мислят да отгледат внуци и правнуци , а именно:
1. Приемане на изцяло нова конституция без задължително да се свиква Велико Народно Събрание.Всичко е направено с цел да не се променя статуквото.
2.Драстично орязване правата на президента , 
3.Премахване на всякакви религии и масонско цианистки , анархически и прочее организации и църкви , включително и православната църква която е свърталище на гейоне , мутри - бизнесмени под расо.Вие изобщо знаете ли че с парите на църквата коита са крадени от нас - данъкоплатците бихме се оправили почти веднага?

Така , сега искам да кажа че усещам че ме милите за малко краен , но и Хан Крум е бил краен и е изкоренил лозята , въвеждайки нови строги закони той прави България държава с която всички се съобразяват.
Иначе всичко друго са приказки , приказки , приказки .....


Тагове:   анализ,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. goro6 - Ако всички конспиратори са като теб????
26.02.2014 00:43
Мразиш комунистите, а обичаш комуниста Бойко.Крадеца Симеон вкарал във властта крадливи хора, а забравяш, че ББ докара идиот за министър на финансите.А откъде знаеш, че Бойко не е гей? И какво ако е гей?Виж, за парчето земя Боко бая се е размислил.И от тук нататъка си постъпил антиконспиративно.Ама затвори, масони, ционисти, църкви, съд, църква, президент, та накрая и Крум... Направо си изтървал нишката.Що не вземеш да попрочетеш някой ред, от тук от там, пък тогава да тракаш по клавиатурата.Единствено верен тук е факта, че дори и след двегодишно закъснение само аз те уважих.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: konspiracii
Категория: История
Прочетен: 13496
Постинги: 8
Коментари: 1
Гласове: 2
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930